Restaurante Anfora - Cornella
Passeig Ferrocarrils Catalans, 186
Cornellà de Llobregat
08940
934 800 578
688 558 123
679 229 288
E-mail: info@res
CHUPITO DE SALMOREIG AMB TROPEZONS DE PERNIL I OU
CHUPITO DE SALMOREJO CON TROPEZONES DE JAMON Y HUEVO
MOSSET CRUIXENT DE FORMATGE AMB MELMELADA DE TARONJA
BOCADITO DE CRUJIENTE DE QUESO CON MERMELADA DE NARANJA
PRIMEROS
AMANIDA DE POP I GAMBETES SOBRE MEZCLUM AMB MUSCLOS A LA VINAGRETA VERMELLA
ENSALADA DE PULOPO Y GAMBITAS SOBRE MEZCLU CON MEJILLONES A LA VINAGRETA ROJA
CANELONS DE CARN GRATINATS AMB CONFITURA DE TOMAQUET I MOZZARELLA
CANELONES DE CARNE GRATINADOS CON CONFITURA DE TOMATE Y MOZZARELLA
MELOS DE BOTIFARRA DE PAGES AMB VERDURETES Y TOC DE ROMESCO
ME0LOSO DE BUTIFARRA DE PAGES CON VERDURITAS Y TOQUE DE ROMESCO
TIMBAL D’ ESCALIVADA GRATINADA AMB FORMATGE DE CABRA I FINA DE FRUITS SECS
TIMBAL DE ESCALIBADA GRATINADA CON QUESO DE CABRA Y FINA DE FRUTOS SECOS
MI CUIT DE FOIE I MANGO AMB MELMELADA DE MADUIXA
MI CUIT DE FOIE Y MANGO CON MERMELADA DE FRESA
CREMA DE ESPARRECS VERDS AMB CRUIXENT DE BRIE I XIPS DE PASTANAGA
CREMA DE ESPARRAGOS VERDES CON CRUJIENTE DE BRIE Y CHIPS DE ZANAHORIA
SEGUNDOS
ENTRECOTTE DE VEDELLA A LA BRASA AMB SALSA DE PEBRE NEGRE
ENTRECOTTE DE TERNERA A LA BRASA CON SALSA DE PIMIENTA NEGRA
GAMBES XL A LA PLANXA AMB SALSA D’ ALL I JULIVERT
GAMBAS A LA PLANCHA CON SALSA DE AJO Y PEREJIL
HAMBURGUESA DE RAP I GAMBETES AMB VELOUTTE DE MARISC
HAMBURGUESA DE RAPE Y GAMBITAS CON VELOUTTE DE MARISCO
TOURNEDO DE SOLOMILLO IBERICO CON JAMON AL ROQUEFORT
TURNEDO DE FILET D’ IBERIC AMB PERNIL AL ROQUEFORT
SUPREMA DE SALMO GRATINAT A LA SUAU ESCUMA D’ ALL I SOJA
SUPREMA DE SALMON GRATINADO A LA SUAVE ESPUMA DE AJO Y SOJA
BEBIDA Y POSTRES INCLUIDOS / BEGUDES I POSTRES INCLOS
PREU 22.00 € IVA INCLUIDO
MENU INFANTIL 15 € IVA INCLUIDO
© 2014 Todos los derechos reservados.